Slaapkamers

Naast de diverse slaapsystemen is de uitstraling van uw slaapkamer ook van groot belang, immers de slaapkamer neemt steeds meer een “woon” functie aan. Ook voor ledikanten, nachtkasten, commodes en bijpassende kledingkasten kunt u bij Woontex slaapcomfort uitstekend terecht.

Ook bieden wij u een ruim assortiment aan ledikanten en slaapkamer mogelijkheden op comforthoogte. Hierdoor wordt in- en uitstappen uit uw bed makkelijker maar ook het opmaken zal eenvoudiger zijn. Ook de uitrijdbare modellen dragen hieraan bij.
Met merken als   NOLTE ,  en Karel Mintjens kan Beddenspecialist Woontex u een breed assortiment aan slaapkamermeubelen tonen.

          

 

Kasten

Bergruimte is van essentieel belang in de moderne woning. Wij kijken graag naar uw wensen en komen met ideeën en oplossingen. Dit kan in onze winkel maar natuurlijk ook bij u thuis. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Standaard kasten en hoekkasten met draaideuren, vouwdeuren en schuifdeuren maar ook inloopkasten of alleen schuifdeuren tussen vloer en plafond behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de bij meubelen zoals commode kasten die u kunnen helpen met het oplossen van uw ruimteprobleem. Met merken als NOLTE, SLIZING,   kunt u altijd slagen voor uw kast bij Woontex Slaapcomfort en bieden we voor elk opberg probleem een passende oplossing.