Beddenspecialist Woontex. Slapen en uitgerust wakker worden!

In een ruim 1000 m2 doch uiterst sfeervolle ambiance is ons ervaren adviesteam u graag van dienst bij het maken van uw keus.
Of het nu gaat om een hoofdkussen, een boxspring combinatie, een ledikant of linnenkast of de volledige inrichting van uw slaapkamer voor een gezonde nachtrust, u kunt rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Met onze welbekende service zijn wij al meer dan 30 jaar een begrip in Flevoland: van Almere tot Zeewolde en van Dronten tot Lelystad. 

Slecht slapen en moe Wakker Worden!

Dan zou dit aan uw bed kunnen liggen. Want uw bed is de basis van een gezonde nachtrust. Maar hoe komt u er nu achter wat voor u het beste bed is. Het aanbod is enorm. Er zijn ruim 3.500 soorten matrassen, talloze boxsprings met pocketveermatrassen en/of toppers, lattenbodems in allerlei variaties, schotelbodems en spiralen. Met al die soorten matrassen kunt u weer verschillende combinaties maken. Dus hoe ziet u nu eigenlijk door de bomen het bos??

Beddenspecialist Woontex heeft als doel hulp te bieden bij het maken van uw juiste keuze. Dit doen we door samen met u een PSA ( persoonlijk slaap advies ) op te stellen. Daarna geven we advies en voorlichting op basis van onze jarenlange ervaring.

Bij aanschaf of vervanging van het matras, bedsysteem/ slaapcomfort komen altijd vragen naar voren hoe het beste te handelen. Beddenspecialist Woontex geeft haar objectieve mening hoe u bij aanschaf tot de juiste keuze kunt komen.

Een goed bed koop je niet online!

Tegenwoordig worden er ook slaapsystemen en bedden online aangeboden om het een klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor Beddenspecialist Woontex zou het heel eenvoudig zijn om dit ook te doen maar wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen. Om een goed bed aan te schaffen waar u jaren plezier van heeft en wat voor een goede en vooral gezonde nachtrust zorgt heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig. Dat gaat veel verder dan via een online advies programma op het internet. Wij maken te vaak mee dat een klant ergens op internet een bed heeft gekocht wat hem of haar niet bevalt. Dan moet er toch iets gebeuren en is een klant achteraf vaak meer geld kwijt dan dat hij/zij het in één keer weloverwogen had gedaan. Om de ontstane ergernis en vervelende slaapklachten dan nog maar achterwege te laten.....
Doe u zelf een plezier en laat u zich vrijblijvend goed voorlichten door Beddenspecialist Woontex in onze ruime showroom.

Beddenspecialist Woontex :  ONLINE PRIJZEN MET EEN OFF-LINE SERVICE!

Ons ervaren slaapadvies team.

V.l.n.r.  Jan, Yvonne, Laura en Ronald.