Historie

Op 25 mei 1983 werd in het centrum van Lelystad op de Dukaatpassage nr. 12 onze winkel feestelijk geopend onder de naam Woontex. Het assortiment bestond toen uit woningtextiel en slaapcomfort.

Na twee jaar vond de eerste uitbreiding plaats waarbij er meer ruimte werd gemaakt voor slaapcomfort. In 1987 deed de mogelijkheid zich voor tot een tweede uitbreiding en vanaf dat moment besloten wij ons te specialiseren in uitsluitend slaapcomfort en slaapkamermeubelen en zo ontstond de nieuwe naam "Woontex Slaapcomfort". Toen als lid van de destijds landelijk opererende groep "Adviseurs voor beter slapen" wisten wij diverse oorkonden in de wacht te slepen.

Ruim 22 jaar lang bleef onze winkel een vertrouwd beeld op de hoek van de Dukaatpassage in de Gordiaan met al zijn fraaie etalages.
Geconfronteerd met het Masterplan Stadshart Lelystad namen wij in 2005 het besluit te verhuizen naar deze prachtige nieuwbouwlocatie, (en jawel opnieuw op de hoek) genaamd Woonboulevard Palazzo alwaar wij op 16 februari 2006 door burgemeester Horselenberg opnieuw feestelijk zijn geopend.

In een ruime en sfeervolle ambiance zijn wij u wederom graag van dienst om u te adviseren bij het maken van uw keus. Of het nu gaat om de inrichting van uw slaapkamer, het uitzoeken van een linnenkast of een gezonde nachtrust, u kunt blijven rekenen op een deskundig advies en onze welbekende service.

Nu gaat Woontex de volgende fase in. We gaan ons meer specialiseren voor het ultieme slaapcomfort.

Daarom zijn we per 1 juni 2018 aangesloten bij een groep enthousiaste ondernemers door heel Nederland die samen  maar één doel hebben. U aan een goede nachtrust te helpen.  Onder de naam Beddenspecialist blijven we zoeken naar nieuwe en verbeterde producten.  Het revolutionaire  Slaap-ID is zo'n product.
Drie nachten slapen met dit meetsysteem geeft een schat aan informatie over uw slaap gedrag. Kom langs en vraag deze gratis meting aan.

 

Woontex Slaapkomfort 1983 t/m 2005 Woontex Slaapcomfort vanaf 17 februari 2006
Pand Woontex Slaapcomfort