Boxsprings

De laatste jaren hebben boxsprings veel aan populariteit gewonnen. Deze populariteit heeft diverse redenen:

 • Een boxspring heeft geen harde randen
 • De veren van een boxspring zijn verspreid over de gehele breedte
 • Hoge mate van ligcomfort
 • De robuuste uitstraling
 • Geheel naar wens samen te stellen

Onze boxsprings zijn grotendeels van Nederlandse kwaliteitsmerken, waardoor wij gemakkelijker kunnen controleren of de boxsprings aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een hoogwaardige boxspring.

In de showroom van Beddenspecialist Woontex vindt u een ruim assortiment complete boxsprings, maar kunt u de boxspring ook geheel naar uw eigen wens samenstellen. In onze showroom in Lelystad vindt u al onze boxsprings onder één dak. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale boxspring. 

Kijk voor de verschillende boxsprings bij onze slaapsysteem pagina

Contact

 • Boxsprings

  Klik op de afbeelding voor een vergroting

  Meer afbeeldingen

  Boxsprings Boxsprings Boxsprings

 • Boxsprings

  Boxsprings.

  Boxsprings zijn een zeer populaire matrasdrager geworden. Het uitstekende ligcomfort met de vering over de volle breedte zonder harde randen plus de robuuste uitstraling maken de boxspring tot een gemakkelijk inpasbaar bed. Naast de complete kant en klare sets bieden wij u ook bij de boxspring de mogelijkheid om een op  persoonlijke wensen samengestelde combinatie uit te kiezen.
  Het nadeel van een boxspring is dat de belangrijkste onderdelen voor u als consument niet zichtbaar zijn vanwege de stoffering. Daarom bieden wij u een ruime keus  boxsprings aan van een aantal Nederlandse kwaliteitsmerken waaronder AupingEastborn, Business-class, Softline, Carpe diem ,  Bedding Concepts, Forss  waarmee u verzekerd bent van een hoogwaardig product.

  Beddenspecialist Woontex biedt u de mogelijkheid om alle merken onder één dak te bekijken om tot een onafhankelijke maar gedegen keuze te komen.


  Route & contact