Boxspring Almere

Vlakbij Almere koopt u eenvoudig een boxspring van topmerken bij Woontex Slaapcomfort . Alle boxsprings bezorgen en monteren wij gratis in Almere. De 1.000 vierkante meter grote showroom is gevestigd in Lelystad en u vindt hier bedden van merken zoals Avek, Eastborn, Carpe Diem, Softline, Fors, Business Class en Cinderella. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale boxspring. Verder bieden we een gratis beddencheck aan waarbij we bij u langskomen in Almere. Wij vertellen u dan eerlijk of uw bed toe is aan vervanging.

Heeft u vragen over onze boxsprings? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op via onderstaande buttons.

0320 244 142   Contactformulier

De kwaliteit en de service van  Woontex Slaapcomfort is fantastisch. Wij merkten aan alles dat de verkopers verstand van zaken hebben en onze boxspring bevalt uitstekend. - Familie Groothuis uit Almere

Onze collectie boxsprings

De meeste boxsprings van  Woontex Slaapcomfort zijn van Nederlandse leveranciers. Hierdoor kunnen we beter controleren of de kwaliteit van de bedden voldoet aan de door ons gestelde normen. U vindt bij ons daarom boxsprings van topmerken zoals Pullman , Avek, Eastborn, Carpe Diem, Softline, Fors, Business Class en Cinderella. Boxspring Design en diverse private labels. Alle bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimale nachtrust.


 • Boxspring Fors

  Vanaf € 2.499,- 
  Elektrisch vanaf € 3.499,-


 • Boxspring ‘Business Class

  Vanaf € 2.549,-
  Elektrisch vanaf € 3.849,-

 •  


 •  
  ‘Care’ Boxsprings
  Voldoet aan alle thuiszorg-eisen.
  Elektrisch verstelbaar.

 • Boxspring Cinderella
  Vanaf € 1.599,-
  Elektrisch vanaf € 2.399,-

 •  


0320 244 142   Contactformulier

Vind de juiste boxspring: advies op maat

Bij Woontex Slaapcomfort voorzien we u altijd van een onafhankelijk en eerlijk advies. Onze prioriteit is het vinden van uw ideale boxspring en daarom nemen we ruim de tijd om uw wensen met u te bespreken. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Het is dus belangrijk dat de boxspring past bij uw postuur, gewicht en slaaphouding. Uiteraard houden we ook rekening met uw budget, we verkopen vanuit onze showroom boxsprings in diverse prijsklassen.

De 5 voordelen van  Woontex Slaapcomfort

 Woontex Slaapcomfort  hanteert een unieke benadering. Dit merkt u direct bij binnenkomst. We overspoelen u niet met informatie, maar luisteren naar uw wensen. Onze verkopers streven ernaar om u de allerbeste service te leveren, daaronder vallen ook de volgende vijf voordelen:w

1. Gratis beddencheck in Almere

Bent u benieuwd of uw boxspring nog goed genoeg is? Maak dan gebruik van onze gratis beddencheck. We komen vrijblijvend bij u langs in Almere om te beoordelen of de kwaliteit van uw boxspring nog voldoet aan de laatste eisen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we uw bed op moeten toetsen. U krijgt altijd een eerlijk advies, ook wanneer uw boxspring nog niet aan vervanging toe is.

2. Bezoek onze showroom ook na sluitingstijd

We hanteren zo ruim mogelijke openingstijden. Het is ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden onze showroom te bezoeken. Ook ná 18.00 uur maken de adviseurs van Woontex Slaapcomfort graag tijd voor u vrij. Bel ons gerust op het telefoonnummer 0320 244 142 om een afspraak in te plannen.

3. Uw boxspring bezorgd in Almere

 Woontex  bezorgt boxsprings gratis in Almere. Snel en zorgvuldig leveren we uw nieuwe bed af en we zetten deze vakkundig voor u in elkaar. Eventuele montage van andere slaapkamermeubels is ook mogelijk, hiervoor vragen we een kleine vergoeding.

4. Gratis verwijdering van uw oude matras

We nemen uw oude matras gratis mee wanneer we de boxspring bij u bezorgen. Dit matras leveren we vervolgens in bij RetourMatras, dat zorgt voor een milieuvriendelijke recycling.

5. Laagste prijs garantie

Naast onze persoonlijke service profiteert u bij Woontex Slaapcomfort van de laagste prijs. Informeer gerust naar de voorwaarden van onze laagste prijs garantie.

Neem voor meer informatie over onze service en ons assortiment contact met ons op door te bellen naar 0320 244 142 of door het contactformulier in te vullen.

0320 244 142   Contactformulier

"Wat een fijne service. Boxspring werd netjes in elkaar gezet en ons oude matras werd ook meegenomen. Zelf geen omkijken meer naar gehad." - Jorinde en Niels uit Almere

Parkeermogelijkheden

Komt u vanuit Almere met de auto naar Woontex Slaapcomfort ? Rondom ons pand zijn voldoende mogelijkheden om uw auto gratis te parkeren. 

Bereikbaarheid vanuit Almere

Ons pand bevindt zich op Palazzo: de woonboulevard in Lelystad-Zuid. Palazzo is daarom vanuit Almere snel te bereiken via de A6. Woontex is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Auto – vanuit Almere Stad

Vanuit Almere Stad rijdt u in westelijke richting via de 2e Prinsenpoort en de Waddendreef naar de Spoordreef. Volg de Spoordreef in noordelijke richting en sla na 1,2 kilometer rechtsaf naar de Randstaddreef. Neem na 400 meter de tweede afslag op de rotonde en rijd 400 meter. Op de rotonde neemt u de tweede afslag en rijdt u 280 meter. Bij de derde rotonde neemt u de tweede afslag en rijdt u 300 meter. Houd vervolgens links aan en neem op de rotonde de tweede afslag naar de Vrijheidsdreef. Rijd 2 kilometer en sla rechtsaf naar de Tussenring. Sla na 3 kilometer linksaf naar de Eksterweg en sla na 350 meter rechtsaf om op de Eksterweg te blijven. Sla na 800 meter linksaf naar de Kievitsweg en rijd 8 kilometer op de Kievitsweg/Ibisweg. Sla linksaf naar de Praamweg en rijd 10,5 kilometer op de Praamweg/Torenvalkweg. Sla linksaf naar de Zuiderpoort. Na 280 meter vindt u  Woontex Slaapcomfort aan uw linkerhand.  

Auto – vanuit Almere Buiten

Vanuit Almere Buiten vertrekt u in zuidwestelijke richting op de Bolderweg. Ga na 500 meter rechtsaf, volg de Grote Vaartweg en neem bij de eerste rotonde de eerste afslag. Volg de Grote Vaartweg in noordelijke richting en neem de tweede afslag bij de volgende twee rotondes. Na 1,2 kilometer neemt u op de rotonde de eerste afslag naar de Oostvaardersdijk. Rijd 14 kilometer op de Oostvaardersdijk en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Knardijk. Volg de Knardijk voor 4,8 kilometer en sla linksaf naar de Torenvalkweg. Na 6 kilometer slaat u linksaf naar de Zuiderpoort. Na 280 meter vindt u  Woontex Slaapcomfort aan uw linkerhand.

Auto – vanuit Almere Haven

Vanuit Almere Haven rijdt u via de Noorderdreef in noordelijke richting naar de A6. Voeg in op de A6 in de richting van Zeewolde/Almere Buiten/Lelystad/Utrecht en rijd 8,5 kilometer. Neem de afslag naar Almere Buiten en rijd 600 meter op de Spectrumdreef. Neem de afslag rechts naar de Trekweg en sla na 200 meter weer rechtsaf om op de Trekweg te blijven. Rijd 8,4 kilometer op de Trekweg en sla rechtsaf naar de Praamweg. Rijd 4 kilometer op de Praamweg en vervolg uw weg via de Torenvalkweg. Na 6 kilometer slaat u linksaf naar de Zuiderpoort. Na 280 meter vindt u Woontex Slaapcomfort aan uw linkerhand.

Openbaar vervoer – vanaf Almere Centrum

Vanaf Almere Station Centrum rijdt er elke 9 minuten een trein naar Lelystad Centrum. Op het station van Lelystad neemt u bus 148 richting Harderwijk of bus 7 richting Airport. U dient uit te stappen bij de halte Palazzo. Vanaf deze halte loopt u 200 meter in zuidelijke richting over de Torenvalkweg. Sla rechtsaf de Zuiderpoort in. Na 200 meter bevindt  Woontex Slaapcomfort zich aan uw linkerhand.

Bereken de snelste route naar  Woontex Slaapcomfort

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een bed dat de laatste jaren aan populariteit wint. Een boxspring heeft geen harde randen, u stapt er gemakkelijk in en uit en ook opmaken is erg eenvoudig. Dit type bed bestaat uit drie lagen: een box, matras en een topper. De matrassoort verschilt per boxspring; er zijn pocketveringmatrassen, koudschuimmatrassen en bonellvering.

Boxsprings zijn zo geliefd vanwege het hoge ligcomfort, de flexibiliteit én de robuuste uitstraling. Bij Woontex Slaapcomfort hebben wij een groot assortiment kant-en-klare boxsprings, elektrische boxsprings en matrassen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bed helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen.

Recensies van klanten uit Almere

“De service bij Woontex is echt geweldig. Warm ontvangst met koffie en zeer deskundige adviseurs die je echt willen helpen. Wij kunnen iedereen aanraden hier een boxspring te kopen!” – Anja & Bauke, Almere

“Na diverse beddenzaken in Almere afgezocht te hebben naar het juiste bed, zijn we bij Woontex Slaapcomfort in Lelystad beland. We zijn daar fantastisch geholpen en slapen nu heerlijk op onze Sofltine boxspring!” – Rens (45), Almere Hout

“Bij Woontex in Lelystad zijn wij uitermate goed geslaagd voor de inrichting van onze slaapkamer. Een boxspring en mooie bijpassende Nolte kledingkast. We zijn uitstekend geholpen door het personeel.” – Wouter & Andrea, Almere

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze boxsprings? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

0320 244 142   Contactformulier