Dekbedden

Niets is zo belangrijk als een goed dekbed, niet te warm, niet te koud, maar het hele jaar door comfortabel. Het welbekende Texelse wol, ganzendons of moet het anti-allergisch zijn? Zomerdekbedden of juist 4 seizoenen dekbedden? Woontex Slaapcomfort biedt u vele mogelijkheden. We voeren de bekende merken zoals Texeler, Castella, Jonk, Ducky Dons, Polydaun.

 

Kussens

Kussens zijn er in verschillende materialen, van dons, natuurlatex tot traagschuim, met of zonder neksteun. Speciale katoenen moltonslopen voor extra hygiene zijn voor alle kussens verkrijgbaar. Een belangrijk aspect bij de keuze van een nieuw kussen is uw eigen slaaphouding. Er zijn specifieke kussens voor buikslapers, rugslapers en zijslapers. Woontex Slaapcomfort heeft een zeer ruim assortiment kussens. Van onze speciale kussens hebben wij test exemplaren beschikbaar.  U kunt dan in alle rust thuis in uw eigen bed proberen of dit het juiste kussen voor u is. ( vraag naar de voorwaarden). We zijn dealer van de hoofdkussens van Silvana support, Ducky Dons, Mahoton gezondheids kussens, Cassenz, Jonk en de Tempur traagschuim kussens.

Hoeslakens en moltons

Jersey, katoen of satijn, u zegt het maar. Heeft u een hoeslaken of molton nodig voor een "hoge" matras? Geen probleem want de hoeslakens en moltons kunnen voor iedere gewenste "hoekhoogte" worden gemaakt. Merken als Formesse en Dommelin en Kayori bieden bijvoorbeeld vele kleuren en maatvoeringen.
Ook voor (split) topmatrassen hebben wij een ruime keuze passende moltons en hoeslakens.

Dekbedovertrekken

Een zeer regelmatig wisselende collectie van grote merken als Bedding House, Essenza, Kardoll,  Riviera Maison dekbed overtrekken  en HNL maar ook overtrekken uit de exclusieve Kayori eco katoen collectie bieden u een enorm ruime keuze in verschillende dekbedovertrekken. Uiteraard leverbaar in diverse maten. Er is dus het hele jaar door gelegenheid om uw slaapkamer van een nieuwe uitstraling te voorzien.