Bodems en matrassen

Eastborn bedrijfs film hoe matrassen en boxsprings worden gemaakt.

Er zijn verschillende bedbodems. De meest gangbare zijn de lattenbodem, spiraalbodem en de boxspring.

Lattenbodems en schotelbodems

Lattenbodems en schotelbodems zijn er in zeer veel variaties. Ze zijn er in vlakke tot zeer geavanceerde uitvoeringen. Instelbare veerkracht maar ook met individuele instelbare zones met latten die hoger of lager geplaatst kunnen worden. Deze bodems zijn ideaal voor mensen met schouder en/of heup problemen of wanneer er sprake is van een scoliose of hyperlordose. Tevens hebben wij een elektrisch verstelbare lattenbodem met hoog/laag lift die vaak in bestaande 1- of 2 persoons ledikanten wordt toegepast indien er thuiszorg nodig is.

Spiraalbodems

Al sinds 1983 hebben wij de spiraalbodems van Avek in ons assortiment. Perfecte ventilatie. Een keur aan (verstel) mogelijkheden en maatvoeringen aangevuld met de levenslange garantie zullen u bij dit oer Nederlandse merk zeker aanspreken.

Boxsprings

Boxsprings zijn een zeer populaire matrasdrager geworden. Het uitstekende ligcomfort met de vering over de volle breedte zonder harde randen plus de robuuste uitstraling maken de boxspring tot een gemakkelijk inpasbaar bed. Naast de complete kant en klaar sets bieden wij u ook bij de boxspring de mogelijkheid om een op persoonlijke wensen samengestelde combinatie uit te komen. Het nadeel van de boxspring is dat de belangrijkste onderdelen voor u niet zichtbaar zijn vanwege de stoffering. Daarom bieden wij u een ruime keus in onder meer boxsprings van een aantal Nederlandse kwaliteitsmerken waaronder Cinderella , Avek, Eastborn, Business Class, Fors  waarmee u verzekerd bent van een hoogwaardig product.

Matrassen

Matrassen zijn er vele soorten en maten. Net als de slaapkamer zelf worden ook matrassen steeds mooier, beter en comfortabeler. Welke matras u nu moet kiezen is iets waar wij u graag bij willen adviseren met een persoonlijk advies, toegespitst op uw lichaam en uw situatie. Zo kunt u kiezen uit koudschuim matrassen, pocketveringsmatrassen, natuurlatex matrassen, traagschuim matrassen. De keuzes die u maakt zijn afhankelijk van uw wensen, waarbij rekening gehouden moet worden met juiste ondersteuning, ventilatie en niet in de laatste plaats uw comfort. Ook hier biedt  Woontex Slaapcomfort u een scala van mogelijkheden van diverse leveranciers waardoor u een objectief mag en kunt verwachten.

Wij adviseren ook uit hygiënisch oogpunt uw matras tijdig te vervangen. Na vele jaren slapen ligt u niet meer alleen in  bed.

Een lekker fris bed willen we toch allemaal. Een matras wat langer dan 10 jaar is gebruikt is verzadigd van vocht. Tijd om hier eens kritisch  naar te kijken.