Terug naar overzicht

BEDDENSPECIALIST WOONTEX

Wij worden per 1 juni 2018 lid van het Beddenspecialist.nl team.
Dit is een groep enthousiaste ondernemers die maar één doel heeft: namelijk u te helpen bij het vinden van het voor u perfecte matras of slaapsysteem. 

Samen ervaringen uitwisselen geeft andere inzichten. Waarom heeft een matras geen extra soepele schouderzone? Waarom denken veel mensen dat er één matras bestaat waar iedereen op kan slapen? Waarom heb ik het steeds zo warm of koud in bed? Waarom is een goed hoofdkussen van belang?

Vaak vinden we in veel standaard collecties geen pasklare oplossing. Wij als Beddenspecialist kijken hier kritisch naar.

Geen verkoop praatjes maar een luisterend oor. Door middel van een Slaap ID kunnen we uw slaap gedrag analiseren om zo tot nieuwe inzichten te komen en daardoor een gerichter slaapadvies te kunnen geven.

Uw vertrouwde Woontex team blijft u adviseren. Onze service en kwaliteit blijft zoals het is. Maar een deel van onze huidige collectie maakt plaats voor de slaap oplossingen van de Beddenspecilaist. Wij geloven heilig in deze visie. Woontex is en blijft Woontex zoals u gewend bent maar met een nog betere collectie zijn we klaar voor de toekomst.


Route & contact

BEDDENSPECIALIST WOONTEX

Klik op de afbeelding voor een vergroting